Laat de risico’s die u loopt
goed in kaart brengen en
indien gewenst afdekken
middels een passende
verzekering!

Een brand of inbraak in uw woonhuis leidt vrijwel altijd tot schade aan uw persoonlijke bezittingen. Met een Woningverzekering (opstal) kunt u zich tegen deze en andere vervelende gebeurtenissen verzekeren. Wij adviseren u graag welke vorm het beste bij u pas.

Geen onderverzekering:
Wilt u een uitkering die in het geval van schade volledig dekkend is? Om te voorkomen dat het uitgekeerde bedrag lager is dan u had verwacht kunt u gebruik maken van de herbouwwaardemeter. Als u gebruik maakt van een herbouwwaardemeter bent u tegen het juiste bedrag verzekerd en is geen sprake van onderverzekering.

In uw woning staan veel bezittingen die voor u waardevol zijn of speciale betekenis voor u hebben. De waarde van de inboedel is per huishouden verschillend. Daarom is het van belang om samen met u na te gaan welke bezittingen u heeft en of er speciale bezittingen of verzamelingen zijn. Samen met u bekijken wij welke waarde uw inboedel heeft. Eventueel is het mogelijk een deskundige in te schakelen om bepaalde stukken of verzamelingen te taxeren.

Huurdersbelang:
Onder het huurdersbelang worden al die zaken verstaan, die u in of aan uw huurwoning hebt aangebracht en waarvan u eigenaar bent, zoals centrale verwarming, keuken- en sanitaire installaties, betimmeringen, parketvloeren, schuurtjes en schuttingen.  Deze zaken zijn bij een inboedelverzekering onder voorwaarde mee te verzekeren.

Geen onderverzekering:
Wilt u een uitkering die in het geval van schade volledig dekkend is? Om te voorkomen dat het uitgekeerde bedrag lager is dan u had verwacht kunt u gebruik maken van de herbouwwaardemeter. Als u gebruik maakt van een inboedelwaardemeter bent u tegen het juiste bedrag verzekerd en is geen sprake van onderverzekering.

Een ongeluk zit vaak in een klein hoekje. Het kan dan ook gebeuren dat u per ongeluk schade aan anderen (derden) toebrengt. Bijvoorbeeld als u een glas wijn bij de buren over de bank laat vallen. De aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren biedt hiervoor uitkomst. Bij een kleine schade zijn de (financiële) gevolgen nog te overzien. Bij grotere schade, soms met letsel gaat het om aanzienlijk hogere bedragen en  is een goede aansprakelijkheidsverzekering van groot belang.

Een ongeluk is niet altijd te voorkomen. Dit kan zowel binnen het gezin als op het werk zijn. De gevolgen van een ongeval kunnen erg ingrijpend zijn, niet alleen financieel maar ook emotioneel. Een ongevallenverzekering op maat zorgt voor een financiële tegemoetkoming bij overlijden of blijvende invaliditeit als gevolg van een ongeluk.

Met een kostbaarhedenverzekering  kunt u uw sieraden, kunst of andere bijzondere collecties tegen diefstal en andere vormen van verlies en/of beschadiging verzekeren. Wanneer u kostbaarheden hebt die een hogere waarde hebben dan de maximaal gedekte waarde van de Inboedelverzekering is het raadzaam om een Kostbaarhedenverzekering af te sluiten.

Tijdige en professionele juridische hulp kan veel problemen voorkomen. Belangrijk bij conflicten op het werk, in het verkeer, rond uw huis en bij het kopen van goederen of diensten. Voor de Rechtsbijstandverzekering geldt dat, met uitzondering van met name genoemde uitsluitingen, alles is gedekt. Het is ook mogelijk om alleen de module motorrijtuigen of schadeverhaal te sluiten.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Een doorlopende reisverzekering is interessant voor iedereen die  meerdere keren per jaar op vakantie gaat. De doorlopende reisverzekering kent standaard en uitgebreide dekkingen. Tevens kan er als dekkingsgebied europa of wereld worden gekozen. U kom in geval van schade over de grens niet voor verassingen te staan. Het is belangrijk om bij het samenstellen van de dekkingen goed na te gaan of deze aansluit op uw plannen en wensen.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

De Caravanverzekering geldt voor caravans, vouwkampeerwagens en stacaravans. U kunt uw caravan of vouwkampeerwagen op een eenvoudige manier verzekeren tegen schade door aanrijding, brand/diefstal en storm. U kunt dit apart, maar ook in combinatie afsluiten. Wilt u een completere dekking, dan kunt u kiezen voor Caravan casco.